Česky English Deutsch Russian
Drobečková navigace

UNIT PLUS s.r.o. > Články > Ohýbačka specialistka. Vyrobíme ji pro vás na míru

Ohýbačka specialistka. Vyrobíme ji pro vás na míru



Vývoj je naší předností. Ohýbačky inovujeme. Bavíme se s našimi zákazníky a jejich specifické požadavky nás nutí neustále přemýšlet a vymýšlet inovace. Ty se dotýkají třeba drobných konstrukčních úprav, ale stejně tak i nových prototypů ohýbaček. Umíme speciality, které zákazníkům vyrábíme na míru.

Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme standardní ohýbačky, od ručních ohýbaček XOTR až po výkonné XOT 80 CNC, které ohnou desítky kusů trubek za hodinu. Čas od času se na nás ale obrátí zákazníci, kteří mají specifické požadavky na ohýbačky. A my jim vycházíme vstříc. Tady je několik příkladů zajímavých zakázek spojených s vývojem atypických ohýbaček. Kvůli zachování obchodního tajemství neuvádíme jména našich zákazníků.

Ohýbačka, která zvládne spirály

V roce 2010 jsme vyvinuli a vyrobili ohýbačku XOTS 15 pro zákazníka, který dodává zařízení pro potravinářský průmysl. Hlavní požadavek byl, aby na ohýbačce mohl vyrábět spirály z nerezových trubek o průměru 12 mm. Vyhověli jsme mu.

Ohýbačka, která vyrábí šroubovice

V roce 2013 se na nás obrátila firma vyrábějící zařízení pro energetiku. Pro ni jsme vyvinuli speciální ohýbačku XOT 20 S pro ohýbání kondenzační smyčky z trubky o průměru 21 mm ohnuté do šroubovice o 360°.

Ohýbačka, která produkuje kolínka z trubek

V roce 2015 jsme dvěma firmám vyrábějícím díly pro hydrauliku dodali ohýbačku XOTL 60 speciál. Ohýbačka produkuje kolínka z trubek o průměru 14 až 53 mm, které ohýbá na malé poloměry 25 až 90 mm. Polotovarem pro výrobu jsou trubky s již obrobenými konci.

Ohýbačka, která umí ohýbat „J“ profily

Na začátku roku 2017 jsme společnosti, která dodává výrobky do stavebního průmyslu, na míru zhotovili upravenou ohýbačku XOTL 60H. Ta dostala přídavné zařízení o délce 6 m a speciální segmenty o průměru až 760 mm. Na ohýbačce se ohýbají „J“ profily z pozinkovaného plechu o tloušťce 2 mm, které slouží jako vodící dráhy sekčních garážových vrat.

Jak speciální ohýbačky připravujeme?

Když se na nás obrátí zákazník s přáním výroby speciální ohýbačky, ptáme se na její základní technický popis. Naše vývojové oddělení poptávku posoudí a zpracuje přibližný projekt zařízení, na jehož základě připravíme cenovou nabídku. Pokud se na ceně se zákazníkem dohodneme, pokračujeme v konstrukci ohýbačky. Při vývoji, výrobě i při zkouškách zařízení jsme v těsném kontaktu se zákazníkem. Závěrečné zaškolení obsluhy probíhá buď u nás, nebo přímo u zákazníka.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů

Pracovní příležitosti

Vážení návštěvníci, do naší společnosti hledáme nové kolegy, více informací zde.

Ivan Blyznets
UNIT PLUS s.r.o.